Filteren op

Vibrator

Een vibrator is een vibrerend seksspeeltje dat kan worden gebruikt voor vaginale, clitorale en anale stimulatie. Een vibrator heeft vaak een glad en glad uiterlijk. Maar er zijn ook varianten die op een penis lijken. De toy kan tijdens masturbatie worden gebruikt, maar wordt soms door paren gebruikt tijdens het voorspel of seks.

Vibrator

  • Vibrator G Spot
    <p>De G-spot vibrator is het ideale speeltje voor - hoe kan het anders - G-spot stimulatie? Deze plaats, genoemd naar de ontdekker Dr. Ernst Gräfenberg, bevindt zich in de vagina. Je vindt de gspot drie of vijf centimeter van de ingang van de vagina. Het gebied is sponsachtig of geribbeld en zwelt van opwinding.</p>
  • Vibrator Classic
    Een klassieke vibrator is een vibrerend seksspeeltje dat kan worden gebruikt voor clitorale en vaginale stimulatie. De klassieke vibrator heeft een eenvoudig ontwerp. Het is langwerpig, heeft een rechte vorm en sommige modellen hebben een subtiele kromming aan het eind. Hiermee kan de vibrator eenvoudig worden geplaatst en zijn de intieme plekken gemakkelijk toegankelijk. Net als veel andere vibrators bevat een klassieke vibrator ook een kleine motor binnenin die, afhankelijk van het model, een of meer vibratie-instellingen heeft. Over het algemeen is de klassieker gemaakt van hard materiaal zoals plastic. Hij heeft ook een glad oppervlak, maar er zijn ook vibrators met een gegolfd, hobbelig of golfpatroon.

Zoek naar een product

Zoeken